Уманська пивоварня була заснована ще в далекому 1878 році місцевими купцями в Умані. На примітивному обладнанні тих часів варилося пиво трьох марок «Столовое», «Украинское» и «Жигулёвское». Нині завод використовує досвід кращої пивоварні світу ...

Уманське пивоце винятково натуральний продукт, що виготовляється за старовинними українськими та німецькими рецептами.

При виробництві напою не використовується жодна хімія: ані барвники, ані стабілізатори, ані консерванти. Щоб майстри пивоваріння та споживачі були впевненими у добрих смакових властивостях інгредієнтів та у відсутності ГМО, Уманський пивоварний завод сам вирощує пивоварний ячмінь та виробляє з нього солод. Вода використовується артезіанська, хміль лише найкращий. Усі інгредієнти варяться, бродять та доброджують на німецькому обладнанні.